top of page
INTERIEURADVIES
 

Wij weten als geen ander dat woonwensen specifiek zijn en dat het soms lastig is om te creëren wat u voor ogen hebt. Ons team van interieurarchitecten en interieurontwerpers begeleiden u graag in uw zoektocht naar een fijne persoonlijke interieursfeer: uw thuis. Wij luisteren, tekenen en ontwerpen.

Wat ons bijzonder maakt is onze werkwijze en nazorg: een projectplan van Hanneke Huisman interieurs stopt niet wanneer we al onze ideeën hebben gepresenteerd. Het team begeleidt en ondersteunt u tot het afstylen. Benieuwd naar wat wij gemaakt hebben? Laat u inspireren in ons portfolio van particuliere en zakelijke projecten of kijk hieronder naar hoe wij een interieuradvies samenstellen. 

 

Hanneke Huisman interieurs wordt ingezet voor projecten in binnen- en buitenland.

MAATWERK
 

Bij Hanneke Huisman interieurs zijn we altijd bezig met het realiseren van woonwensen. Geheel naar uw eigen idee en smaak ontwerpen wij uw meubel of interieur op maat. 

Een passend interieur waarin u zich helemaal thuis voelt. Daar helpen wij graag bij. Omdat elke woonwens zo specifiek is passen wij in onze interieurplannen regelmatig maatwerk toe. Een mooie manier waarmee wij tot in de kleinste details een meubel kunnen ontwerpen op basis van uw persoonlijke voorkeur.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Een impressie
van ons werk vind u op de maatwerk pagina.


 

HHDESIGN

COLLECTIE
LICHTADVIES
 

Goede verlichting is geen sluitstuk of stelpost maar een essentieel en integraal onderdeel in een interieur en wordt vaak vergeten. Het doel van de ruimte i.c.m. de mensen die erin verblijven is voor ons het uitgangspunt. Licht kan functioneel zijn, brengt emotie met zich mee en heeft invloed op het welzijn van de mens. Het is ons vak om u hierin de juiste mix te vinden.

Graag helpen onze lichtexperts u bij de knelpunten waar u tegenaan loopt en bieden we verrassende en speelse oplossingen. Dit voor zowel bestaande- als nieuwbouw.    

KLEURADVIES
 

Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Hoe
je kleuren kan combineren en welk ruimtelijke effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passen
ontdekt u bij ons.

Weet u niet goed welke kleuren u wilt gaan gebruiken in uw (nieuwe) huis? Onze adviseurs geven uw graag kleuradvies bij u thuis, op kantoor of in uw bedrijf. Samen wordt er gekeken naar de knelpunten en de mogelijkheden om weer een echt thuis van uw huis te maken.

CONTACT

Wilt u graag meer informatie over een van onze diensten?
Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Onze ontwerpers vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden en kunnen waar nodig meteen een afspraak met u maken voor een vrijblijvend intake gesprek.

tel:
035 624 63 41
 

 

bottom of page