top of page

L’Authentique is een stijlvol, minimalistisch verf- en interieurmerk met focus op kwalitatief hoogwaardige producten, interieurstyling, Scandinavisch design en ambacht. Met kennis, passie en vakmanschap brengt L’Authentique elementen die perfect aansluiten bij een elegant, tijdloos en modern interieur.

Ontstaan vanuit de passie voor interieur en design creëerde en ontwikkelde Sylvia Schouten haar eigen producten. Begonnen met verf, groeide het merk L’Authentique in enkele jaren uit tot een uniek en eigentijds interieurmerk, waar na enige jaren van groei de tak interieurdesign aan werd toegevoegd. Altijd van hoge kwaliteit, een uniek design en met de hand gemaakt… Zonder mee te gaan met snelle trends en momentopnames vult Sylvia met het merk L’Authentique ruimtes die sfeer overbrengen, beleving creëren en minimalistisch ogen. De collectie, zowel de verfartikelen als de meubelstukken, brengen blikvangers in het interieur, zonder de balans tussen subtiliteit en daadkracht te verliezen.

Vanuit de werkplaats in het Limburgse Echt, de showroom in Culemborg en diverse Europese dealers, verspreid over Scandinavië, Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, biedt L’Authentique een selectie aan kleuren middels diverse verven en unieke meubelstukken. 

Door de sterke combinatie tussen hedendaagse invloeden, een herkenbare eigen stijl en de minimalistische details maken de interieurs van L’Authentique opvallend gebruik van structuur, herkenbaarheid en kleur. Met de rustige en moderne sfeer bieden de producten en de designs van L’Authentique een opvallende ervaring, met tijdloze eenvoud.

Bij Hanneke Huisman interieurs kunt u de verschillende verf stalen bekijken en bestellen.

Lauthentique-05.jpg
Logo-profielfoto-2.png
láuthentique sfeerfoto web.jpeg
bottom of page