Acties

De TaHoma® switch van Somfy is de slimme hub om je SUNWAY® raambekleding en je slimme apparaten centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis.


Met een simpele druk op de knop of bediening via de app en daarnaast de mogelijkheid tot spraakbediening, biedt TaHoma® switch een gebruiksvriendelijke oplossing voor smart homes.

De TaHoma® switch kan gekoppeld worden aan verschillende Home automation systemen zoals Google Home, Amazon Alexa en Apple HomeKit. Daarnaast is de switch te koppelen aan veel andere slimme apparaten in het huis, zoals Philips Hue, Sonos of IFTTT scenario’s.

Voor meer informatie over de TaHoma® switch, bezoek de Somfy website.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze zomeractie:
• Bij aankoop van 3 of meer SUNWAY® raambekledingsproducten met een Somfy motor krijgt u één TaHoma® switch t.w.v. € 199,- cadeau
• De TaHoma® switch werkt met alle Somfy producten met RTS of IO
• De looptijd van de actie is van 6 juni t/m 10 juli 2022

Sunway Jubileum Actie!

foto actie sunway.jpg
foto actie sunway 2.jpg
logo_sunway_60_years_big-1.png

Caruzzo: nu met gratis poef!

HHDESIGN

Een comfortabel cadeau!

Alsof de stijl en mogelijkheden van Caruzzo nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, presenteert Leolux nu een spectaculaire actie. Want wie bij een Leolux-dealer een Caruzzo-fauteuil bestelt, krijgt de bijpassende poef helemaal gratis!

De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil.

Caruzzo staat voor wendbare weelde

Deze ranke, stijlvolle draaifauteuil van Frans Schrofer bewijst dat comfort en elegantie subliem kunnen samengaan. De binnen- en buitenzijde kunt u, onafhankelijk van elkaar, laten stofferen met elk type bekleding uit de Leolux-collectie. Kiest u voor stof of leer; voor de bekende voet Original of de nieuwe vierteens voet Pure? Voor eenheid of contrast?

Zo vormt u Caruzzo naar uw eigen hand.

Schermopname (49).png

*Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.