1/25
Kattenpension Hilversum
 

Een niet aller daags project "het kattenpension" in Hilversum.
En voor ons een uitdaging wat we hiermee konden gaan doen. Het miste vooral sfeer, kleur en goeie verlichting. De grootste vraag van de opdrachtgever was dan ook, hoe krijgen we het huiselijker?

Een lang en smal pand met alleen licht vanaf boven en smalle hoog geplaatste ramen aan de zijkant met niet direct zicht naar buiten.

We verfde o.a. het plafond zwart en de achterwand donkerblauw. Vervingen de Tl-buizen voor goeie LED spots. 
En brachten twee grappige elementen in de vorm van behang in de ruimte. Ook de entree werd voorzien van een warm en gezellig kleurtje. En in een huiselijke sfeer kunnen de planten natuurlijk niet ontbreken. Alles natuurlijk wel catproof.
 

MAATWERK
 

Bij Hanneke Huisman interieurs zijn we altijd bezig met het realiseren van woonwensen. Geheel naar uw eigen idee en smaak ontwerpen wij uw meubel of interieur op maat. 

Een passend interieur waarin u zich helemaal thuis voelt. Daar helpen wij graag bij. Omdat elke woonwens zo specifiek is passen wij in onze interieurplannen regelmatig maatwerk toe. Een mooie manier waarmee wij tot in de kleinste details een meubel kunnen ontwerpen op basis van uw persoonlijke voorkeur. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Een impressie
van ons werk vind u op de maatwerk pagina.


 

1/1
1/1
LICHTADVIES
 

Goede verlichting is geen sluitstuk of stelpost maar een essentieel en integraal onderdeel in een interieur en wordt vaak vergeten. Het doel van de ruimte i.c.m. de mensen die erin verblijven is voor ons het uitgangspunt. Licht kan functioneel zijn, brengt emotie met zich mee en heeft invloed op het welzijn van de mens. Het is ons vak om u hierin de juiste mix te vinden.

Graag helpen onze lichtexperts u bij de knelpunten waar u tegenaan loopt en bieden we verrassende en speelse oplossingen. Dit voor zowel bestaande- als nieuwbouw.    

KLEURADVIES
 

Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Hoe
je kleuren kan combineren en welk ruimtelijke effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passen
ontdekt u bij ons.

Weet u niet goed welke kleuren u wilt gaan gebruiken in uw (nieuwe) huis? Onze adviseurs geven uw graag kleuradvies bij u thuis, op kantoor of in uw bedrijf. Samen wordt er gekeken naar de knelpunten en de mogelijkheden om weer een echt thuis van uw huis te maken.

1/1