Villa aan de plas

Gelegen op een unieke locatie, met uitzicht over het water is de
inrichting van deze oude
kleuterschool een prachtige uitdaging
voor ons.


In de bestaande inrichting zat de openhaard in het midden van
de woonkamer die het uitzicht
verstoorde en het onmogelijk
maakte de kwaliteit van de ruimte te benutten.

We wilden het uitzicht! Maar er moest ook plaats gevonden
worden voor een heerlijke zitbank en ook de tv en een
openhaard
mochten niet ontbreken.


De grote aaneengeschakelde bank maakt een zithoek en een plek
voor samen tv kijken.
De tv is weggewerkt in een maatwerkdressoir
met lift……vanuit de draaifauteuil kun je
mijmerend over het water
uren doorbrengen.

 

In dit project maakten we het gehele plan voor de verbouwing:
verlichting, openhaard, kleuren,
materialen, meubilair en raambekleding.